ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ

6-10-2010



Αναμένεται ο πρωθυπουργός για να εγκαινιάσει επίσημα το πολυδιαφημισμένο και πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα «Διαύγεια». Αλλά η «Διαύγεια» δεν τρώγεται. Αντίθετα, το μνημόνιο μας τρώει. Και μόλις προχθές ο πρωθυπουργός πήρε από τους Γερμανούς «βραβείο μνημονίου». Μάλιστα, σαν να μην αρκεί το πρώτο, μας ετοιμάζουν και δεύτερο: το νέο μισθολόγιο.

Θα τον χειροκροτήσουμε κιόλας;

Γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά ποιοι πραγματικά ευθύνονται και ποιοι αποτελούν για άλλη μια φορά τα εξιλαστήρια θύματα. Γι΄ αυτό και οργιζόμαστε όταν ακούμε να λέγεται απροκάλυπτα, χωρίς καμία ντροπή, ότι «τα φάγαμε όλοι», ενώ ξέρουμε πολύ καλά ποιοι ξεζουμίζουν τους κόπους και τις θυσίες μας χωρίς καμία τιμωρία. Φτάνει πια η κοροϊδία. Φτάνει πια η λάσπη.

Γι’ αυτό και δεν συμμετέχουμε και δεν γινόμαστε χειροκροτητές σε καμία φιέστα που θέλει να παρουσιάσει πιο φιλικό ένα κράτος που δεν σέβεται αλλά εκδικείται τους πολίτες του αφαιρώντας, αν είναι δυνατό, όλα τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τους. Για μας ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος της αντίστασης στην επίθεση, ο δρόμος του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και του εισοδήματός μας.




ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

11.30 π.μ. ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ