ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ το όργιο αστυνομικής βίας και τρομοκρατίας της 6ης Δεκεμβρίου, ημέρας μνήμης της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ το όργιο αστυνομικής βίας και τρομοκρατίας της 6ης Δεκεμβρίου, ημέρας μνήμης της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα, μετά την απαγόρευση της πορείας της επετείου του Πολυτεχνείου και των συγκεντρώσεων της απεργίας της 26ης Νοεμβρίου, που η κυβέρνηση δείχνει το ωμό φασιστικό και χουντικό της πρόσωπο.

- ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την κατάληψη της Αθήνας από τις αστυνομικές δυνάμεις που δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει το σημείο της δολοφονίας, παραδίδοντάς το στους χλευασμούς των δολοφόνων.

- ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τις επιθέσεις σε στέκια και γραφεία οργανώσεων και συλλογικοτήτων για να χτυπηθεί οποιαδήποτε μορφή αντίστασης.

- ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τις 374!! βίαιες προσαγωγές αγωνιστών, συνδικαλιστών ακόμα και δικηγόρων και την αναίτια μετατροπή των 135!!  σε συλλήψεις.

- ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τις συνθήκες υγειονομικής βόμβας τόσο κατά τη διαδικασία των προσαγωγών όσο και κατά την κράτηση των συλληφθέντων, που στοιβάζονταν βίαια σε λεωφορεία, κλούβες και διαδρόμους της ΓΑΔΑ και του Τμήματος Μεταγωγών. 


ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ

ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ- ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Την απόσυρση όλων των κατηγοριών

Κανένα πρόστιμο στους συλληφθέντες.

Κάτω η κρατική τρομοκρατία

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ