Και είθε μια μέρα να πούμε "Λαός Ανέστη"


Η μεγάλη εβδομάδα πέρασε και ως γνήσιοι ευρωχριστιανοί αποφάσισαν όλοι μαζί, με την Κυβέρνηση σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου και το μέτωπο ΝΔ-ΛΆΟΣ σε ρόλο "πατριωτών" - λεγεωναρίων να σταυρώσουν ημάς, σε μια προσπάθεια αναπαράστασης του θείου δράματος, με τον εξής τρόπο:

Α/ Πέντε καρφιά στους έχοντες "προς το παρόν" εργασία.

- Το πρώτο αφορά στην περικοπή των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας (άλλωστε τα δώρα σε μελλοθάνατους θεωρούνται περιττά έξοδα).

- Το δεύτερο αφορά στην αύξηση του ΦΠΑ και στη φορολογική λεηλασία. Από 'δω και στο εξής όποιος θέλει ν' αναπνέει θα πληρώνει αναπνευστικό φόρο, διαφορετικά θα "πηγαίνει" από ασφυξία. Έχει προβλεφθεί όμως πως σε περίπτωση λοιμώξεως του αναπνευστικού ο συντελεστής θα ' ναι μικρότερος. Επειδή όμως απευχόμεθα κάτι τέτοιο θα προβούμε στην πλήρη κατάργηση του καπνίσματος, τοποθετώντας σ' όλους τους χώρους, συμπεριλαμβανομένων και των κατοικιών, ανιχνευτές καπνού. Επίσης για διευκόλυνση των πολιτών, θα 'ταν προτιμότερο να κυκλοφορούν με φίμωτρο έτσι ώστε η αναπνευστική λειτουργία να διεξάγεται αποκλειστικά από τη μύτη.

- Το τρίτο αφορά στο ασφαλιστικό (γιατί η ανασφάλεια βοηθά έκκριση αδρεναλίνης).

- Το τέταρτο έχει να κάνει με τις συγχωνεύσεις οργανισμών και την κατάργηση οργανικών ακόμα θέσεων (ένεκα ελλείψεως ζωτικών οργάνων ακόμα και για μεταμόσχευση).

- Το πέμπτο έγκειται στην άρση της μονιμότητας (γιατί όλα άλλωστε στη ζωή είναι πρόσκαιρα).

Β/ Και συνεχίζουμε με τους μη έχοντες εργασία.

- Εκτόξευση της ανεργίας (δυστυχία όχι της ανεργίας).

- Τα πτυχία Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τεχνολογικών Σχολών κ.λπ. θα πετιούνται μόνο - ΜΟΝΟ σε κάδους ανακύκλωσης (διότι διαθέτουμε και οικολογική συνείδηση).

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, καθώς θα επακολουθήσουν κι άλλες, οι οποίες θ' ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων shows, για την επίτευξη μεγαλύτερης τηλεθέασης.

Ο επιτάφιος τελέστηκε στη Μονή Βατοπεδίου ενώ τα εξόδα των φερέτρων, τα οποία σημειωτέον ήταν σε μορφή ψηγείων (λόγω προχωρημένου design) τα είχε αναλάβει η Siemens.

Το πρόγραμμα καλύφθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ και ήταν μια ευγενική χορηγία του Δ.Ν.Τ.

Υ.Γ. Σ' αυτό το σημείο θα πρέπει να τονισθεί πως συνθήματα του τύπου "Πάρτε τα μέτρα για τα δικά σας φέρετρα, η δική μας ώρα δεν έφτασε ακόμη" και οιαδήποτε ανταρσία, συνιστά προβοκάτσια στο ιερό καθήκον της κάθαρσης.

Ιούδας ο νεοφιλελεύθερος