ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ


Οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Εσωτερικών και το Εθνικό Τυπογραφείο συνεχίζουμε τη κατάληψη του Εθνικού Τυπογραφείου και επιμένουμε.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

Τη Παρασκευή 5/3 η κυβέρνηση προχώρησε στη ψήφιση νόμου με τον οποίο ψαλιδίζει 12% όλα τα επιδόματά μας, πετσοκόβει 30% τον 13ο και 14ο μισθό μας και, σαν να μην έφθανε αυτό, ειδικά για μας, προχώρησε σε περαιτέρω περικοπή ενός επιπλέον επιδόματος προκαλώντας δραματική μείωση των αποδοχών μας. Είναι πρωτοφανές.

Με αυτά τα μέτρα οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και όχι μόνο, δεχόμαστε τη μεγαλύτερη επίθεση στο εισόδημά μας. Η κυβέρνηση με τις υποδείξεις της Ε.Ε., τις πλάτες του μαύρου μετώπου ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΜΕ και ουσιαστικά την ανοχή της επίσημης συνδικαλιστικής ηγεσίας, προχωρά στο πετσόκομμα των δικαιωμάτων και κατακτήσεών μας.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ

Με μαζική συμμετοχή και παρουσία των συναδέλφων αποφασίσαμε τη συνέχιση της κατάληψης του Εθνικού Τυπογραφείου, για να υπερασπιστούμε το εισόδημά μας και το δικαίωμά μας να ζούμε αξιοπρεπώς από το μισθό μας. Και ενώνουμε τη φωνή μας με τους χιλιάδες εργαζόμενους που καθημερινά δίνουν τη μάχη σε διαδηλώσεις, απεργίες, συγκεντρώσεις, για να μην περάσουν τα ληστρικά μέτρα της κυβέρνησης. Καλούμε κάθε εργαζόμενο σε κάθε χώρο δουλειάς να συγκροτήσουμε και να οργανώσουμε όλοι μαζί τη πάλη μας για:

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ