Συνάδελφοι δημιουργοί

Βασίλης Μαυριδόγλου – Ηλίας Σερκετζής

Οι συνάδελφοι – ζωγράφοι Βασίλης Μαυριδόγλου και Ηλίας Σερκετζής, που εδώ και χρόνια υπηρετούν την τέχνη του χρωστήρα, συμμετείχαν με αντιπροσωπευτικά έργα τους στην 2η Πανελλήνια Έκθεση έργων ζωγραφικής της ΑΔΕΔΥ, που διοργανώθηκε με επιτυχία στο Ζάππειο τον περασμένο Νοέμβριο. Οι δύο συνάδελφοι, που εντυπωσίασαν με την ποιότητα των έργων τους, έχουν στο ενεργητικό τους συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις ενώ έχουν διοργανώσει και ατομικές εκθέσεις.

  • Ο Ηλίας Σερκετζής, μετά τη συμμετοχή του στην έκθεση της ΑΔΕΔΥ, πραγματοποίησε ατομική έκθεση ζωγραφικής με 35 έργα του υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Καλλιθέας από 29 Νοεμβρίου 2004 έως 6 Δεκεμβρίου 2004 στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου», ενώ από το 1986 και μετά συμμετέχει σε ομαδικές εκθέσεις στη ίδια αίθουσα.
  • Ο Βασίλης Μαυριδόγλου, συμμετείχε τον Ιανουάριο του 2004 σε Πανελλήνια Έκθεση Εικαστικών Τεχνών, με θέμα «Η Ελλάδα στη Μταολυμπιακή Εποχή» υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος, από όπου και απέσπασε και βραβείο.

Συγχαίροντας τους δύο συναδέλφους – δημιουργούς ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

4/2005