Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ αλλάζει εκπρόσωπο στον ΣΠΕΤ


Επί σειρά ετών είχα την τιμή να εκπροσωπώ μια συνδικαλιστική παράταξη μικρή μεν αλλά αταλάντευτα πιστή σε αρχές που δεν υπαγορεύονται από ιδιοτέλειες ή
μικροκομματικές σκοπιμότητες. Με αυτά τα κριτήρια, είναι σημαντικό το ότι η Αγωνιστική Κίνηση Εθνικού Τυπογραφείου κατόρθωσε όχι μόνο να επιβιώσει ανάμεσα σε συμπληγάδες, αλλά και –το σημαντικότερο– να αποκτήσει πνοή συνέχειας χάρη στη συμμετοχή λαμπρών νέων συναδέλφων, που χωρίς ιδιοτέλειες, διαγκωνισμούς ή ταξίματα, την αναζωογόνησαν.

Ομολογώ ότι εξαντλήθηκαν οι αντοχές μου. Γι’ αυτό, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κάμω στη μπάντα, να αδειάσω τη θέση του εκπροσώπου στον Σ.Π.Ε.Τ. Είναι πανάξια γι’ αυτόν το ρόλο όλα τα μέλη του ψηφοδελτίου μας. Άλλωστε, η θέση του εκπροσώπου δεν είναι αυτοσκοπός για κανέναν μας. Η αντίληψή μας για τη συνδικαλιστική δράση δεν περιορίζεται ούτε εξαντλείται στην κατάληψη μιας έδρας στον Σύλλογο, αλλά εκφράζεται στην πράξη με διαρκή εγρήγορση απέναντι στα εργασιακά και κοινωνικά προβλήματα. Φυσικά, θα παραμείνω ενεργό μέλος της παράταξης και θα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την εκπρόσωπό μας στον Σ.Π.Ε.Τ.

Ν. Θεοδόσης- Φεξούλης